Het Coronavirus – Huisartsenpraktijk Bok en Grapendaal – Broek op Langedijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bok en Grapendaal
Pompesloot 100 1721 HH
Broek op Langedijk
Spoed toets 1

Het Coronavirus

Ook tijdens de corona crisis is uw huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. Contact opnemen met de praktijk kan via de telefoon of via de website ( herhaalmedicatie, bericht sturen, het zogenaamde e-consult, uw dossier en uitslagen bekijken). De huisarts en/of de doktersassistente bekijkt dan samen met u wat in uw situatie het beste is om te doen.

Om ervoor te zorgen dat patiënten veilig gezien kunnen worden op de praktijk, zullen we u – als u belt om een afspraak te maken – uitvragen of u klachten heeft die horen bij Corona. Hierdoor kan de wachttijd aan de telefoon wat oplopen.

KOM NIET ZONDER AFSPRAAK NAAR DE PRAKTIJK!

Blijf thuis wanneer u een of meerdere klachten heeft zoals verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger). Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft. Was vaak uw handen met zeep. Nies en hoest in uw elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes. Geef anderen geen hand en houd 1,5 meter afstand.

DOE EEN MONDKAPJE OP WANNEER U EEN AFSPRAAK HEEFT

Wij vragen u om een mondkapje op te zetten in de praktijk. Daarnaast vragen wij u zoveel mogelijk alleen te komen.

Laat u testen bij klachten die passen bij Corona!

Heeft u klachten die horen bij Corona? Dan kunt u bij de GGD een afspraak maken voor een test. Belt u hiervoor het landelijke nummer (0800-1202).

Betrouwbare informatie

Voor meer informatie kijk op thuisarts.nl/corona  of bel het landelijke publieksnummer 0800-1351. De website van de Rijksoverheid biedt informatie biedt over reizen, werk, OV, etc.